Senin, 31 Oktober 2011

lirik lagu cirebonan

* BANDENG MENCELAT * voc: diana sastra

pegel delengakene
slayag sluyug uripe..
mabok butek banyune
berag bening tempate..

kakang kaya bandeng mencelat
lungah mung sedelat
mana mene mencelat..
kakang kaya bandeng mencelat
lungah mung sedelat
manamene mencelat..

luru bae sejene..
wis aja mene - mene..
bonggan lelara bae
gawe dugal tingkahe...


REFF: sedih wis di hianati
uriup bli arti
janji arep ning kiyai
langka sing bukti..

sekien apa sing gawe
kakang mareki..
apa wis puas ning ati
nembe ngulati,
apa wis puas ning ati
nembe ngulati...
wereng cokelat ning parian..
wis garing di tinggal nian..
(kembali)
(DIANA SASTRA)

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar